Grid 3 in 1 Bikakeraster X 3

Rogue Grid 3 in 1 Bikakeraster X 3

Artikelnummer: 1001799
529 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Bikakeraster till din speedlight
Detta bikakeraster skapar en ljuspunkt med successiv dämpning; perfekt som huvudljus, bakgrundsbelysning eller accentljus för att skapa stämning eller dramatik. Rastret passar alla standardblixtar som du fäster i blixtskon.

Du får med bikakeraster på 25° och ett på 45°. När du sätter ihop dessa får du även ut 16°.

Levereras med:

  • Bikakeraster 25 grader
  • Bikakeraster 45 grader
  • Rasterhållare
  • Blixtfäste
  • Påse
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.