Mottagare Viper TTL Receiver till Canon

Hähnel Mottagare Viper TTL Receiver till Canon

Artikelnummer: 1034342
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Radiomottagare Viper med TTL och HSS för Speedlights till Canon

Radiomottagare Viper används ihop med Viper radiosändare för att radiostyra blixtar trådlöst. Tillsammans med Viper-sändaren får du tillgång till både TTL och HSS samt möjlighet att kontrollera blixten direkt från sändaren. Med Viper mottagaren kan du använda nästan vilka blixtar du vill, förutsatt att dom har TTL-styrning från din kamera.

Fördelar:

  • TTL och HSS
  • 2.4gHz Radio
  • Kombinera flera mottagare
  • Kompatibel med många olika blixtar
  • 2.5mm uttag för studio

TTL och HSS

Med TTL-mätning löser blixt och kamera automatiskt ljusnivån på blixten för en snabb och smidig hantering, speciellt vid skiftande ljusförhållanden. Givetvis går det bra att ställa blixtstyrkan manuellt för dig som önskar ha maximal kontroll och konsekvens. HSS låter dig använda slutartider ner till 1/8000s, perfekt för att kunna använda blixt utomhus.

2.4gHz radio

Med radiosignal får du en pålitligt signal mellan sändare och blixten som inte behöver ha fri sikt och som även klarar av att användas i starkt solljus. Perfekt om du fotograferar med blixten i någon typ av softbox.

Kombinera flera mottagare

Viper-sändaren kan styra tre separata grupper bestående av Modus 600RT blixtar eller Viper-mottagare med en monterad speedlight. Du kan använda flera blixtar i samma grupp och dessa får då samma inställning. Perfekt om du vill kombinera flera blixtar för extra kraft.

Kompatibel med många olika blixtar

Viper-mottagaren är kompatibel med originalblixtar och vissa tredjeparts blixtar, så du kan blanda märken. För att TTL och HSS skall fungerar krävs att blixten har stöd för detta och att är kompatibel med ditt kameramärke.

2.5mm uttag för studio

Du kan även montera Viper-mottagaren via en 2.5mm mini-tele kontakt för att trigga studiobelysning.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.