Blixtmottagare till Canon

Godox TTL Mottagare X1R-C till Canon EOS

Artikelnummer: 1041193
  • Komplettera ditt system med extra mottagare
  • Kan även trigga studioblixtar
  • Mottagaren drivs av två stycken AA-batterier
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Godox TTL Mottagare X1R till Canon EOS

Radiomottagare med en standardsko som fungerar med både standarblixtar från Canon och enklare manuella kamerablixtar* från andra fabrikat. Mottagaren kan även trigga studioblixtar om du ansluter en synckabel (ingår ej) mellan mottagaren och studioblixten. Mottagaren drivs med 2 stycken AA-batterier (ingår ej) och på undersidan finns en blixsko med en 1/4" gänga. 

Fördelar

  • Komplettera ditt system med extra mottagare
  • Kan även trigga studioblixtar
  • Mottagaren drivs av två stycken AA-batterier

Levereras med

  • Godox TTL Mottagare X1R till Canon EOS

*Mottagaren är ej kompatibel med Nissin

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.