Ljusfilter & gels

Färgsätt ljuset och skapa kreativa effekter eller färgkorrigera efter omgivningens ljus med färgfilter, även kallat ljusfilter eller gels. Färgfilter finns för både fast belysning och blixtar, och kan användas för att exempelvis fejka "golden hour"-ljus eller ändra färgtemperatur på dina lampor för att matcha befintlig belysning och ställa in korrekt vitbalans i kameran. Se vårt utbud av färgfilter och gels från Gam, Godox, Rosco med flera här och köp direkt online eller i våra butiker.

19 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljusfilter & Gels
Varumärken
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.