Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Diffusionsfilter 44 cm 5-pack

Elinchrom Diffusionsfilter 44 cm 5-pack

Artikelnummer: 1018680
649 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Diffusionsfilter är en "tygbit" tillverkad av glasfiber som man sätter bakom bikakerastret. Det ger en extra mjukhet i ljuset och eliminerar problemet med att själva bikakerastret fokuserar på vissa avstånd. Det gör också att inställningsljuset och blixtljuset stämmer bättre överens med varandra.
Diffusionsfilter kan även används även utan bikakeraster. Storlek ca 44x44 cm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.