Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filter Frost halvvit diffusion rulle 120x760cm

Cotech Filter Frost halvvit diffusion rulle 120x760cm

Artikelnummer: 34082
1 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Cotech är en ekonomisk filterserie, som följer LEE-filter standard och numrering. Kvaliteten är bättre än de flesta andra ekonomifilter, då Cotech är dubbellaminerat och håller på så sätt färgen bättre än vid enkellaminering (som t.ex. Rosco E-color).

Dessutom kan man under produktionen av filtret kompensera för ev. fel, då man först laminerar andra sidan efter kontroll av kvaliteten vid första laminering.

Cotech äger själv fabriken, vilket ger 100% kontroll över produktionen i motsats till många andra fabrikat som köper sina filter från en underleverantör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.