Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Paraply Mega silver 157 cm

Lastolite Paraply Mega silver 157 cm

Artikelnummer: 1002845
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lastolite Paraply Mega paraply med transparent tyg. Stort paraply med låg vikt och med avtagbart tyg. Kan köpas i set med både transparent tyg och silver/svart tyg samt en uppsättning "ramverk" (skaft med spröt).
Paraply med silverduk används för indirekt ljussättning (studs) vilket gör att paraplyet liknar en stor parabol som ger en "fokuserad" ljusspridning.

Spröten är tillverkade av glasfiber för att hålla låg vikt, skaftet har 8 mm diameter.
 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.