Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Paraplykit 100 cm med ställbart blixtfäste

Lastolite Paraplykit 100 cm med ställbart blixtfäste

Artikelnummer: 318347
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Paraplykit för standard elektronblixtar med tillbehörssko. Levereras komplett med paraply 100cm, stativ, tiltbar led med tillbehörssko och väska. Paraplyet kan anpassas efter önskemål, transparent, vitt eller silver. Tack vare ställbar blixtfot kan de flesta blixtfabrikat och modeller monteras på tiltleden.

Levereras med:
Paraply 100 cm med utbytbart tyg (transparent, silver/svart),
stativ med 4 sektioner (maxhöjd ca 295cm), tiltbar led med ställbar tillbehörssko, vadderad väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.