Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Raster/reflektor kit Basic 21 cm / 50°

Elinchrom Raster/reflektor kit Basic 21 cm / 50°

Artikelnummer: 42265
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Raster/reflektor kit Basic 21 cm / 50°

I Reflektorsetet ingår standard reflektor 21cm, samt 2 stycken raster 20 och 30 graderSet med reflektor 21 cm och 2 st Raster. Ett bikakeraster ger skarpare skuggor och begränsar ljusspridningen.

Ljuset samlas till en punkt med mjuk övergång till svart och med ett minimum av ljusförlust.

Levereras med:

  • Standardreflektor 21 cm, 50°
  • Raster 30°
  • Raster 20°
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.