Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox kit 60X90 cm

Profoto Softbox kit 60X90 cm

Artikelnummer: 321272
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Profoto Softbox kit
Mjukt och riktat ljus ger karaktär. Perfekt för skönhet, mode och porträtt men också för produkt- och arkitekturfotografering. Raster används för att begränsa ljuset när du behöver extra kontroll.

Levereras med:
1st Softbox RFi 2x3', 1st speedring för RFi, 1st raster 50 grader

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.