Snoot inkl. raster

Elinchrom Snoot inkl. raster

Artikelnummer: 42267
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Används för att spot effekt. Bikakeraster samlar ihop ljuset till en punkt med mjuk övergång till svart och med ett minimum av ljusförlust.

OBS! D-Lite aggregaten kan överhettas när man använder snooten och inställningslampan på full effekt. Snooten blir även väldigt varm och bör hanteras med försiktighet.  Om din hobby blir din affärsverksamhet bör du titta på Elinchroms pro aggregat i stället.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.