Studioblixtar

En studioblixt är ett nödvändigt tillbehör vid fotografering i studio eller utomhus när det befintliga ljuset inte räcker till. Du kanske också vill satsa på en studioblixt när du känner att den mindre kamerablixten inte ger dig det resultat du önskar. Vi har ett stort utbud av studioblixtar från Godox och Profoto med olika egenskaper såsom liten och portabel, batteridriven eller extra hög blixtstyrka. Se vårt sortiment av studioblixtar här och köp direkt online eller besök oss i butik för personlig hjälp att hitta rätt studioblixt för dina behov.

200 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljus
Filtrering
Varumärken
Strömförsörjning
Funktioner
Max effekt
High Speed Sync/High Sync
Hopfälld längd
Bajonettfattning
Max belastning
Inställningsljus typ
Max höjd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.