Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batteri Li-ion power inverter

Godox Batteri Li-ion power inverter

Artikelnummer: 1010564
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Portabel batterienhet med Li-Ion batteri samt inverter till 230V/50Hz. Godox LP-800x är anpassad för studioblixtar (även multivolt) och har kapacitet på över 1200 exponeringar för en 300Ws blixt, utan försämring av blixtens uppladdningstid/prestanda.

Batteriet är av Li-Ion typ som laddas på ca 3 timmar. För studioblixt inställd på 300Ws uteffekt kan hela 1200 blixtexponeringar göras innan ny laddning av Li-Ion batteriet krävs. För kontinuerlig drift klarar Godox LP-800x hela 750W. Godox LP-800x har anslutning för 3 universiella kontakter, som passar alla kontakter utan adapter, samt 3 USB anslutningar för laddning av mobil etc. Utgångarna är kopplade parallellt.

 

 

Levereras med:
Inverter/Kontroll enhet, Li-Ion Batteri, Laddare, Axelväska

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.