Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterikabinett med 5000mAH batteri till Indra 500

Phottix Batterikabinett med 5000mAH batteri till Indra 500

Artikelnummer: 1016244
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Batteripack till Indra 500
Med Indra batteripack får du mycket kraft i ett kompakt paket. Du kan använda Indra 500 hela 360 gånger på High-Speed Mode. Batteripacket har utrustats med två strömportar som kan strömförsörja två Indra 500 samtidigt, perfekt för arbete ute i fält. LED-skärmen visar hur mycket batteritid som finns kvar och du kan smidigt byta ut Li-ion-cellerna.

USB-laddningsporten gör det enkelt för dig att även ladda smartphones och surfplattor. Dessutom kan du ladda en kamerablixt.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.