Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Air USB

Profoto Air USB

Artikelnummer: 314679
4 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Denna USB 2,0 transceivern ansluter din blixt generatorer via Profoto Studio Air programvara för både PC och Mac. Det ger dig full kontroll över dina studioblixtar på distans från tangentbordet med omedelbar feedback. Och det är möjligt att spara och hämta alla inställningar för att snabba upp arbetsflödet.

Levereras med:
Gratis Profoto Studio (ladds ner från Profotos hemsida)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.