Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixtpaket BRX 500/500 Softbox To Go

Elinchrom Blixtpaket BRX 500/500 Softbox To Go

Artikelnummer: 1025705
 • Blixtstyrka från 500 Ws ned till 31 Ws
 • Skyport ger unik fjärrstyrningsmöjlighet
 • Intelligent slavtändning gör BRX enkel att användas i kombination med speedlights
 • Snabb brinntid ger skarpa bilder
 • Elinchrom tillbehörsbajonett ger tillgång till marknadens bredaste utbud av ljusformare
 • Exceptionellt jämn färgtemperatur över hela effektområdet
12 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Blixtpaket BRX 500/500 Softbox To Go
Fondkit 3 meter LA-1108
Ljusmätare L-308X Flashmate
18 530 SEK
Blixtpaket BRX 500/500 Softbox To Go
Ljusmätare L-858D Speedmaster
Inställningslampa 100W / 196V E27-sockel
20 664 SEK

Elinchrom BRX 500/500 Softbox To Go Set är ett professionellt studioblixtpaket för yrkesfotografer. BRX är anpassad för bland annat familjeporträtt, skolfoto och produkbilder och setet innehåller alla delar för att starta med enklare ljussättningar. BRX möter yrkesfotografens krav på utrustning och levererar en design och byggkvalitet med kraftiga handtag, tillbehörsbajonett och effektiv kylning av alla komponenter så att blixten är enkelt att hantera och klarar långa arbetsdagar i studion.

Två paraplyfästen, smart placerade centrerat nära mitten gör att du kan kombinera valfria ljusformare. BRX 500 har inbyggd fläkt som automatiskt reglerar blixtens temperatur. Vid liten användning av blixten är fläkten helt avslagen för att sedan successivt öka i varvtal för att hålla blixten i rätt arbetstemperatur.

 • Blixtstyrka från 500 Ws ned till 31 Ws. Kan enkelt anpassas för olika typer av fotografering, som t.ex. porträtt och produktfotografering
 • Skyport ger unik fjärrstyrningsmöjlighet och finns inbyggt i Elinchrom samtliga blixtmodeller
 • Intelligent slavtändning gör BRX enkel att användas i kombination med speedlights
 • Snabb brinntid ger skarpa bilder
 • Exceptionellt jämn färgtemperatur över hela effektområdet
 • Temperaturstyrd fläkt
 • Elinchrom tillbehörsbajonett ger tillgång till marknadens bredaste utbud av ljusformare

 

Skyport fjärrstyrning
BRX har en inbyggt Skyport fjärrstyrning med 8 kanalfrekvenser och 4 grupper och kan styras via den medföljande fjärrstyrningsenheten Skyport Transmitter Plus som kan trigga blixten och reglera uteffekten på avstånd upp till 200 meter. Varje blixt kan styras individuellt, perfekt vid större ljussättningar.  

Tillbehör
Elinchrom erbjuder ett stort sortiment av tillbehör och ljusformare. Samtliga blixtmodeller använder samma tillbehörsbajonett vilket öppnar för möjligheten att enkelt växla mellan olika modeller efter behov. Som tillbehör finns även Skyport USB Module som tillsammans med kostnadsfria programvaran Skyport 3.0 ger möjlighet av blixtstyrning från dator samt mängder av extra funktioner. Med Skyport Plus HS kan du via den inbyggda displayen ställa in varje blixt separat samtidigt som den inställda styrkan, och funktionen för inställningsljuset, kan avläsas. Upp till 10 st blixtar visas på displayen samtidigt. En extra möjlighet med Skyport Plus HS är funktionen Hi Sync. Funktionen innebär att blixtsynktider snabbare än standard för kamera kan väljas (vilka slutartider som kan användas beror på kameramodell och inställd blixtstyrka).

Tydlig manöverpanel och snabb uppladdning
Alla blixtfunktioner styrs via en tydlig manöverpanel med intuitiva reglage och BRX 500 har en snabb uppladdning med endast 0,36 - 1,13 sekund beroende på inställd uteffekt. Oavsett vald blixtstyrka levererar BRX stabilt ljus med enastående jämnhet i exponering och färgtemperatur.

Stort omfång och exakt reglering av ljusstyrka
Ljusstyrkan kan regleras med en precision av 1/10 bländarsteg över hela 5 bländarstegs omfång, 31Ws upp till 500Ws. BRX 500 har styrka för ljussättning av familjen, handbollslaget, miljöfotograferingar m.m.

Eyecell slavtändning
Eyecell är en intelligent slavtändning som kan trigga BRX från ljuset av en speedlight vilket innebär att du kan kombinera studioblixtar med handblixtar. Det går även att koppla en lös Skyport mottagare, Skyport Universal Receiver Plus, till en speedlight och på så vis utlösa alla blixtar från Skyport Transmitter Plus. Många gånger är detta den säkraste metoden eftersom den radiosignal som Skyport använder är mycket effektivare än att utlösa blixtar via ljus (slavtändning).

Detta paket innehåller:

 • 2st BRX 500 (med 100W inställningslampa, skyddskåpa, 5 m synksladd, 5 m elkabel)
 • Portalite Square Softbox 66x66 cm
 • Portalite Octa Softbox 56 cm
 • Transparent Deflektor
 • Skyport Transmitter Plus (batterier ingår ej, 2x AA 1,5V)
 • Stativset med väska (2x 88-235cm)
 • Tubformad väska för blixtaggregaten

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.