Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lamphuvud Quadra HS

Elinchrom Lamphuvud Quadra HS

Artikelnummer: 1022504
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Lamphuvud Quadra HS
Reflektor 18 cm (Quadra)
Blixtrör Plug-in HS 400
7 644 SEK
Lamphuvud Quadra HS
Monteringsring till Quadra MK-II till
Skyddskåpa till Quadra lamphuvud
6 675 SEK

Quadra HS - kompakt lamphuvud
Detta lamphuvud har egenskaper som är optimerade för HS-fotografering (Hi Sync). Lamphuvudet passar till ELB 400 samt alla tidigare generationer Elinchrom Quadra batteriblixtgeneratorer. Quadra HS har en kompakt design och väger endast 280 gram. Du kan placera lamphuvudet i miljöer och positioner som skulle vara rent av omöjliga att montera vanliga studioblixtar i.

Quadra HS är perfekt vid fotografering med mycket snabba slutartider när blixtljuset ska dominera i konkurrens med solljuset. Dessutom är Quadra HS utrustat med LED inställningsljus som är mycket energisnålt samt har en färgtemperatur liknande dagsljus.

Kompatibilitet
Det finns ett urval av specialdesignade ljusformare. Till blixthuvudet finns dessutom en adapter som ger tillgång till Elinchroms stora utbud av ljusformare.

Levereras med:

  • Quadra HS lamphuvud
  • Quadra lampkabel 2,5 m
  • Quadra reflektor 13,5 cm
  • Quadra diffuserande skyddslock
  • Quadra skyddskåpa
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.