Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Studioblixtpaket SK200II

Godox Studioblixtpaket SK200II

Artikelnummer: 1041994
4 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Studioblixtpaket SK200II
Belysningsstativ luftbromsat VC8008K
TTL radiosändare 2,4G X1T-S till Sony
6 273 SEK
Studioblixtpaket SK200II
Gråkort Ezybalance 30 cm
TTL radiosändare 2,4G X1T-C till Canon
5 973 SEK

Godox Studioblixtpaket för dig som vill fota i studio

Godox SK200II är en ytterst prisvärd och kompakt studioblixt. Blixten har en Bowensbajonett vilket gör att ljusformare från Bowens och Visico passar. Inställningsljuset på denna blixten är proportionerligt eller manuellt vilket underlättar både för fotograf och modell. Du kommer snabbt igång med denna blixten antingen genom att använda en 3,5mm sync kabel, trigga den med kamerans inbyggda blixt eller det som rekommenderas, att köpa till en radiosändare ur Godox Wireless X systemet.

Fördelar

 • Extremt prisvärd
 • Godox Wireless X system
 • Bowensbajonett
 • Optisk slavtändare
 • Kraftigt och inställningsbart inställningsljus (halogen)

Radiostyrning och optisk slavsensor

För att kunna nyttja den inbyggda radiostyrningen krävs en sändare som stöder Godox Wireless X. Sändarna är antingen Godox Xpro 2,4G eller X1T som finns till Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fuji och Sony. Trådlös styrning och triggning av blixten gör att du slipper ha kablar liggandes, det går snabbt och smidigt under fotograferingen. Sändarna finns länkade under passande tillbehör. Det går även bra att lösa ut blixten via den optiska slavsensorn, den reagerar på inkommande blixtljus antingen från en inkommande studioblixt eller kamerans inbyggda blixt.  Detta paketet levereras med Godox XT16 Radiosändare som passar med de flesta kameror med standard blixtsko med mittstift (ej Canon 2000D/4000D).  

Inställningsljus

Godox SK200II har ett inställningsljus på 150w med tre inställningar, avstängt, manuellt inställbart (effekt mellan 5-100%) samt proportionerligt. Det proportionerliga ljuset matchar blixtens ljusstyrka vilket gör det enklare för dig att se hur ljuset kommer att falla och hur starkt det är jämförelsevis mot andra blixtar.

Bowensfattning och mycket tillbehör

Detta innebär att alla ljusformare med Bowensbajonett passar till blixten så som exempelvis Bowens och Visico. Det finns även ett paraplyfäste som har en fördelaktig placering vilket gör att paraplyet blir centrerat och ljusbilden blir bättre. Detta kittet levereras med sändare, reflektorer, softboxar, rulllväska, belysningsstativ och tillbehör.

Levereras med

 • 2 x Godox SK200II studioblixtar
 • 2 x Godox reflektorer för SK200II
 • 1 x Godox XT16 Radiosändare
 • 2 x Godox 60x90cm softbox med raster(Grid)
 • 1 x Godox CB-04 Rullväska (Storlek: 78x24x24 cm)
 • 2 x Godox Belysningsstativ 304 i aluminium.(Ställbar höjd: 70-200cm)
 • 2 x Nätkablar 230V
 • 2 x Synkkablar

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.