Manfrotto Autopole 2 432-2,7B styckvis
Artikelnummer: 305431

Manfrotto Autopole 2 432-2,7B styckvis

Utfällbar stolpstativ som placeras mellan taket och golvet för spara golvyta

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Lättanvänd expanderfunktion med säkerhetslås
  • Robusta och tillförlitliga gummikoppar i varje ände för att skydda golv och tak
  • Perfekt i ett begränsat utrymme
2 788 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Manfrotto Autopole 2 432-2,7B

Manfrotto Autopole är en utfällbar stolpe som placeras mellan taket och golvet i din studio och fungerar lika bra för att hålla uppe bakgrunder som blixtar och belysning. Manfrotto Autopole är en bra lösning som sparar golvutrymme och utrustningen sitter säker fastmonterade i autopolen istället för belysningsstativ. Denna Autopole kan förlängas från 150 till 270cm.

Fördelar

  • Smidigt säkerhetslås
  • Gummiknoppar i varje ände
  • Passar perfekt i trånga utrymmen

Fästa blixtar eller andra tillbehör

För att fästa blixtar eller andra tillbehör i Manfrotto Autopole behövs det exempelvis en Manfrotto Super Clamp och en adapter till denna (ingår ej), fler alternativ finns under fliken passande tillbehör. 

Levereras med

  •  Manfrotto Autopole 2 432-2,7B
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.