Kampanj
Logitech Pop Keyboard + Mouse combo, Daydream
Logitech Pop Keyboard + Mouse combo, Daydream
Logitech Pop Keyboard + Mouse combo, Daydream
Logitech Pop Keyboard + Mouse combo, Daydream
Artikelnummer: 1055358

Logitech Pop Keyboard + Mouse combo, Daydream

Paket med tangentbord, mus och skrivbordsmatta

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Tangentbord med inbyggda emoji-knappar
  • Skrivbordsmatta med spillskydd och halkfri undersida
  • Skrivbordsmatta storlek 300x700mm

Välj färg

1 449 SEK1 549 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Summer Vibes

Allt du behöver för en kreativ sommar

Håll utkik efter nya erbjudanden eller produkttips till sommaren
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Paket med Logitech POP serien, innehåller POP keys tangentbord, mus och skrivbordsmatta. Detta paket utstrålar personlighet med vackra färger och kompakt designade produkter.

Fördelar

  • Tangentbord med inbyggda emoji-knappar
  • Skrivbordsmatta med spillskydd och halkfri undersida
  • Trådlös mus med emoji-knapp
Logitech POP

Logitech POP

Logitech Pop Keys tangentbord utstrålar både personlighet och funktionalitet, med inbyggda smiley knappar och häftiga färger blir tangentbordet unikt och roligt med en liten retrokänsla. Det är ett trådlöst tangentbord med Bluetooth eller USB-anslutning som är kompatibelt med både PC och Mac.

Den trådlösa POP musen från Logitech sprider glädje med sina färger och funktioner. Den kompakta designen gör det enkelt att ta med i väskan och i datorfodralet och bär med dig som ett sätt att uttrycka din personlighet. Du kan vara uppkopplad till tre enheter samtidigt och enkelt växla mellan med ett knapptryck.

En skrivbordsmatta som är snygg och bekväm med ett halkfritt underlag och en spillsäker design. Med en halkfri undersida så håller sig mattan på plats och kanar inte runt på bordet, ovansidan har tillräckligt med glid för att du enkelt ska kunna dra din mus över mattan utan ansträngning. Storlek 300x700mm

Levereras med

  • Logitech POP keys tangentbord
  • Logitech POP mouse
  • Logitech Desk Mat
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.