Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Slimmat och smidigt tangentbordsfodral för iPad

Logitech Slim Folio tangentbordsfodral Nordisk för Ipad 2017/2018 9,7"

Artikelnummer: 1042479
  • Smidigt tangentbord till din iPad
  • Skyddar iPaden från stötar, repor och spill
  • Upp till 4 års batteritid
1 029 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Logitech Slim Folio tangentbordsfodral Nordisk för Ipad 2017/2018

Detta allt-i-ett-fodral har en tunn och lätt design som gör det enkelt att använda och bära omkring, samtidigt som du skyddar din iPad från stötar, repor och spill. Oavsett var du behöver göra ditt jobb – vid ett cafébord, skrivbord eller till och med i ditt knä – SLIM FOLIO fäster din iPad i optimal vinkel för att skriva eller titta och håller sig stadigt på plats på vilken yta som helst. Denna passar iPad 5:e och 6:e Generationen.

Fördelar

  • Smidigt tagentbord till din iPad
  • Skyddar iPaden från stötar, repor och spill
  • Upp till 4 års batteritid

Levereras med

  • Logitech Slim Folio tangentbordsfodral Nordisk för Ipad 2017/2018

Observera att iPaden på bilden ingår ej!

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.