Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Negativ färgfilm CN 400 120-film 3-pack

Lomography Negativ färgfilm CN 400 120-film 3-pack

Artikelnummer: 1005740
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lomography Color Negative 400

Lomography Color Negative 400 ger starka färger och god skärpa till dina bilder. Filmen fungerar bra även i svagt ljus och du kommer att få ett bra resultat oavsett om du fotograferar i soligt eller molnigt väder.

  • För användning med mellanformatskameror
  • ISO 400
  • Negativ färgfilm

Denna förpackning innehåller 3 st rullar 120-film.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.