Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Petzval 85mm f/2,2 Art Lens svart till Canon

Lomography Petzval 85mm f/2,2 Art Lens svart till Canon

Artikelnummer: 1013512

Ett otroligt snyggt Petzvalobjektiv i retrokänsla som skapar unika bilder och filmer med enastående bokeh.

7 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Petzvalobjektivet är tillbaka!
Lomo har återuppfunnit petzvalobjektivet som först kom 1840; ett av de första och bästa objektiven genom tiderna! Nu är det kompatibelt med Canon EF-fattning, såväl analoga som digitala kameror. Detta medför otroliga möjligheter; du kommer kunna skapa verkligen unika bilder i 35 mm-format och digitala filmer.

Bilden får skarpa och tydliga mittenpartier, stark färgmättnad, konstnärliga vinjetter, kort skärpedjup och fantastiskt vacker bokeh. Petzvalobjektivet är perfekt för porträttfotografering då du vill att ditt motiv ska vara bildens mittpunkt. Genom att fotografera med en stor bländare kommer dina bilder att bli mjuka med stark bokeh medan en liten bländare ger dig superskarpa och klara bilder.

Varje objektiv är tillverkad i svartlackerad mässing och är utrustat med riktigt högkvalitativt glas och helt manuella funktioner utan några elektriska kontakter.

Ta del av Erikstest av Petzval-objektivet i Photobloggen.

Några utvalda fotografer och filmare har fått testa objektivet och deras resultat är spektakulära. Ta en titt ibildgalleriet och även ifilmgalleriet på Lomos hemsida.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.