Bröstsele TLZ

Lowepro Bröstsele TLZ

Artikelnummer: 1018528
329 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Bröstsele till Lowepro Toploader för snabb åtkomst av kameran vid äventyr- och action-foto.

Tillbehör för att montera din kameraväska på bröstet. Utmärkt när du vill ha med din kamera tillsammans med en större ryggsäck och samtidigt ha snabb åtkomst till kameran på vandringen eller skidturen. Selen kopplas in i ringarna på kameraväskan och tas sedanpå som en omvänd ryggsäck. Den kopplas inte in i ryggsäcken vilket gör att du kan plocka av ryggsäcken utan att behöva ta av kameraväskan. Utmärkt när du snabbt vill förflytta dig till bättre kameravinklar utan att släpa på onödig vikt. För bästa passform bör din kameraväska ha två extra kopplingsringar längre ner på väskan.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.