Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska för 100mm filter och filterhållare

Lowepro Gearup Filter Pouch 100D

Artikelnummer: 1042609
  • Filterväska för 100x100/150 mm filter
  • Håller 10 st fyrkantiga filter med hållare
  • Plats för 2 st runda 72 mm filter
649 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lowepro GearUp Filter Pouch 100D är en kompakt och praktisk väska för att förvara och transportera upp till 2 st runda och 10 st fyrkantiga 100mm filter (100 x 100 mm eller 100 x 150 mm) samt 1 filterhållare.

Konstruerad som en bok, där filterna organiseras i sidor. Varje filter placeras i en separat ficka med mjukt innertyg som inte repar ytan och erbjuder gott skydd. Filterhållaren förvaras i en ytterficka på baksidan för att man snabbt och enkelt ska kunna komma åt den.

Kapacitet:

  • 10 st fyrkantiga filter i storlek 100 x 100/150 mm
  • 2 st cirkulära filter upp till 72 mm
  • 1 st filterhållare
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.