Kameraryggsäck Fastpack Pro BP 250 AW III

Lowepro Kameraryggsäck Fastpack Pro BP 250 AW III

Artikelnummer: 1049210
  • Väska för kamera och hopfällbar drönare
  • Ger snabb åtkomst till din utrustning
  • Nätt väska tillverkad i tåligt material
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Kameraryggsäck Fastpack Pro BP 250 AW III
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
2 108 SEK
Kameraryggsäck Fastpack Pro BP 250 AW III
Road Warrior Kit
Väska Pee Wee Pixel Pocket Rocket
2 488 SEK

Kameraryggsäck med snabb åtkomst

Reseryggsäck designad för att passa en professionell spegelfri eller professionell DSLR med vertikalgrepp, 2–3 extra objektiv eller hopfällbar drönare, 15-tums bärbar dator och personlig utrustning.

Fördelar

  • Justerbara avdelare och QuickDoor-öppning
  • vadderad bärbar datorficka för 15-tums bärbar dator
  • Dedikerade fickor och utrymme för personliga föremål
  • All Weather AW skydd
Fastpack-serien har varit betrodd att resa i flera år. Nästa generations, lätta förpackningsdesign inkluderar Väskan har ett All Weather AW Cover ™ och PU-belagda tyger för att skydda mot smuts, nötning och fukt medan CradleFit ™ enhetsfack skyddar mot stötar. Fastpack Pro har tre primära förvaringszoner, vadderat midjebälte och innovativ QuickDoor ™ tvåstegsåtkomst hjälper dig att hålla dig organiserad, bekväm och redo för tempot i modern resa.

Levereras med

  • Lowepro Fastpack Pro BP 250 II

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.