Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraryggsäck Format Backpack 150 svart

Lowepro Kameraryggsäck Format Backpack 150 svart

Artikelnummer: 1010756
  • Rymmer en liten systemkamera med monterat kitobjektiv, ett extra objektiv, en 10" surfplatta, smartphone och andra personliga tillbehör.
  • Väderbeständigt yttertyg som skyddar din utrustning från lättare regnskurar
  • Anpassningsbar inredning för att justera efter din packning
  • Smidig ficks för vattenflaska eller kompakt stativ
  • Stilren design
749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Lowepro Format Backpack 150
Kompakt och multifunktionell vardagsväska, med dedikerat utrymme för kompaktkamera, surfplatta, smartphone och personlig utrustning. Väskan är vadderad, med en robust konstruktion och har väderbeständigt yttertyg, för att ge nödvändigt skydd mot stötar, fukt och nötning. Den vadderade inredningen går att justera för att passa just din utrustning och den främre fickan erbjuder förvaring åt personliga tillbehör, som du behöver ha nära till hands. På sidan finns fickor för snabb tillgång till vattenflaskor och liknande prylar.

Kapacitet
En liten systemkamera med monterat kitobjektiv, ett extra objektiv, en 10" surfplatta, smartphone och andra personliga tillhörigheter.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.