Kameraryggsäck FreeLine BP 350 AW Black

Lowepro Kameraryggsäck FreeLine BP 350 AW Black

Artikelnummer: 1041694
 • Rymmer en systemkamera med 24-70 mm objektiv monterat, mindre drönare som DJI Mavic 2, en GoPro eller objektiv och 15" laptop
 • Bärsystem i toppklass med rejäla axelband, midjebälte och ventilerad rygg
 • Stora anpassningsmöjligheter med Quickshelf-systemet
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Kameraryggsäck FreeLine BP 350 AW Black
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
2 208 SEK
Kameraryggsäck FreeLine BP 350 AW Black
Väska för 2 DSLR-batterier
Road Warrior Kit
2 518 SEK

Vissa bilder visar den grå väskan Lowepro FreeLine BP 350 AW Gray.

Lowepro FreeLine BP 350 AW Black

FreeLine är en mångsidig dagsryggsäck som rymmer och skyddar din utrustning. Ta vare den innovativa utformningen av Quickshelf divider system kan du snabbt transformera din väska från en kameraväska med tre förvaringsfack med avdelare till en traditionell ryggsäck. Väskan är tillverkad i slittålig och vattenbeständiga material och blixtlås samt att det medföljande regnskyddet ger din utrustning ett ordentligt skydd mot regn och dåligt väder.

Fördelar

 • Quickshelf system
 • Tillverkad i tåligt material
 • Allväderskydd ingår
 • Snabb åtkomst i sidorna
 • ActivZone

ActivZone

Tack vare rejäla axelband och midjebältet får du en god bärkomfort och ett bra stöd tack vare som ActivZone stödet för skuldror, ländrygg och midja för att du ska kunna bära din utrustning utan obehag. Den ventilerade baksidan släpper in luft mellan ryggsäcken och din rygg för att hålla ryggen sval.

Vad får du plats med i väskan?

Väskans innerstorlek är 255 x 180 x 470 mm och rymmer exempelvis:

 • Systemkamera med objektiv monterat med motsvarande storlek av ett 24-70mm f/2.8
 • Exempelvis DJI Mavic 2, GoPro eller objektiv
 • 15" Laptop

[produktbilder/free350/free350]

OBS! Kamerautrustningen, hörlurar, dator eller drönare ingår utan det är enbart illustrativt syfte för att visa vad som får plats i ryggsäcken.

Levereras med

 • Lowepro FreeLine BP 350 AW Black

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.