Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stor väska för organisering, skydd och transport

Lowepro Kameraväska Magnum 650 AW

Artikelnummer: 310743
  • Rymmer 1-2 professionella systemkameror med monterat 70-200mm objektiv, 8-10 extra objektiv, extern blixt och tillbehör.
  • Fack för 15,4" bärbar dator.
  • Lowepro's patenterade allvädersskydd AW Cover som skyddar väskan och innehållet mot fukt, damm och smuts
4 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kameraväska Magnum 650 AW
Red Whips 12-pack
Väska Cable Management 10 V2.0
5 208 SEK
Kameraväska Magnum 650 AW
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
Väska Cable Management 30 V2.0
5 318 SEK

Lowepro Magnum 650 AW
Lowepro's Magnum AW axelremsväska är baserad på sin föregångare: den ursprungliga pro-väskan ifrån 1976 som är en standard för industrin i dag. Den senaste generationen Magnum AW är en fulländad verktygslåda för den professionella fotografen. Portabel, modern och full av smarta funktioner så levererar den på alla plan - organisering, skydd och transport från punkt A till B.

De inre skiljeväggarna ger en flexibel struktur för att rymma en mängd olika redskap. Den har givetvis Lowepro's patenterade allväderskydd AW Cover som skyddar väskan och innehållet mot fukt, damm och smuts. En mycket solid botten i väskan garanterar ett stabilt skydd, vattenresistens och gör den även stapelbar.
Transportera din tungt lastade Magnum AW med lätthet via justerbara handtag eller bär den på axeln med hjälp av Vertebral Tech-remmen.

Kapacitet:
1-2 professionella systemkameror med monterat 70-200/2,8, 8-10 extra objektiv, extern blixt och tillbehör. Särskilt fack för 15,4" laptop.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.