Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ryggsäck Droneguard BP 450 AW svart

Lowepro Ryggsäck Droneguard BP 450 AW svart

Artikelnummer: 1025992
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Smart och skyddande ryggsäck för din drönare
Bär med dig din drönare med tillbehör i denna säkra och skyddande ryggsäck från Lowepro. Väskan går att anpassa så att den passar just din utrustning och har smarta fästöglor på remmarna, sidofickor med blixtlås samt en stor ytterficka där du kan placera ömtåliga föremål såsom solglasögon eller hörlurar. Ryggsäcken är bekväm och erbjuder ett bra stöd med god andningsförmåga och kommer med ett vädertätt skydd så att din utrustning alltid är skyddad.

Kapacitet
En DJI Phantom eller 3DR Solo, surfplatta upp till 10", mindre tillbehör såsom batterier, sändare, kablar, manual, verktyg samt personliga tillbehör som exempelvis solglasögon, ficklampa, tunn jacka, nycklar och smartphone.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.