Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ryggsäck Droneguard Pro Inspired

Lowepro Ryggsäck Droneguard Pro Inspired

Artikelnummer: 1038586
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Smidig väska för DJI Inspire

Droneguard Pro Inspired är speciellt utformad för att smidigt kunna transportera en DJI Inspire eller Inspire 2. Drönarens storlek och landningsställ kan göra den omständlig att transportera längre sträckor till fots, något som denna väskan löser åt dig. Väskan är designad så att landningsställ och motorer hamnar på utsidan vilket ger väskan ett kompakt format och god ergonomi.

Fördelar:

  • Gör det lätt att transportera din DJI Inspire
  • Passar både Inspire 1 och 2
  • Midjebälte och bröstrem

Kapacitet:

  • Drönare
  • Sändare
  • Upp till 6 batterier
  • 8" surfplatta
  • Laddkablar och annan utrustning.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.