Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Light-house inkl. diffuser kit

Lume Cube Light-house inkl. diffuser kit

Artikelnummer: 1035511

Light-house låter dig montera diffusorer och färgfilter på din Lume Cube, samtidigt som det ger lite extra skydd och avleder värme.

899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Lume Cube Light-house med diffusor

Light-house låter dig montera diffusorer och färgfilter på din Lume Cube, samtidigt som det ger lite extra skydd och avleder värme.

Fördelar

  • Montera diffusorer och färgfilter på din Lume Cube
  • Full tillgång till stativgängan och knappar.

Levereras med

  • LumeCube Light-house
  • 810 Diffusor 1 (Y=43%)
  • 811 Diffusor 2 (Y=50%)
  • 812 Diffusor 3 (Y=60%)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.