Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare LN-PB5M 5x48 Premium Night Vision

Luna Optics Kikare LN-PB5M 5x48 Premium Night Vision

Artikelnummer: 1026208
14 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Luna Optics LN-PB3M har en hög kvalitet med ett säkert och stabilt grepp. Kikaren har en kraftig inbyggd IR-lampa som gör att du kan justera ljusstyrkan, ljuskäglans diameter och läge. Med en aktiv LPS-sensor får du ett ljusskyddssystem som ständigt mäter omgivningens ljus vilket förhindrar enheten från att slås på i dagsljus. LPS skyddar också och förlänger livstiden på förstärkarröret. Alla optiska element har en FMC antireflexbehandling för en klar och skarp bild.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.