Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Monokikare LN-NVM3 3x42 Night Vision

Luna Optics Monokikare LN-NVM3 3x42 Night Vision

Artikelnummer: 1026232
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Denna kikare ger en bra bild och låter dig enkelt skanna av en omgivning. Den är vattentät och har gummiklädsel för ett stabilt och säkert grepp. Kikaren har en inbyggd IR-belysning med enknappsfunktion samt ett inbyggt stativfäste. Batteritiden är cirka 75 timmar vid användning utan IR-lampa och cirka 10 timmar med IR-lampa.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.