Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mörkerkikare LN-DM50-HRSD

Luna Optics Mörkerkikare LN-DM50-HRSD

Artikelnummer: 1026203
8 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

LN-DM50-HRSD är en högupplöst digital mörkerkikare som möjliggör fotografering och filmning i HD. Bildmaterialet sparas enkelt ner på ett MicroSD-kort eller annan extern källa. All optik är behandlad med en flerskiktig antireflexbehandling vilket gör att du får en klar bild. När ljuset räcker till får du en färgbild och om ljuset blir för dåligt går den automatiskt över till en svartvit bild. När kikarens inbyggda IR-lampa på 500 mw sätts på går ljusförstärkaren alltid över till svartvit bild.

Levereras med:

  • Videokabel (för ihop koppling med extern skärm/TV)
  • USB-kabel
  • MicroSD-kort 4 GB
  • Strömadapter
  • Väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.