Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mörkerkikare LN-NVB3 3x42 Night Vision

Luna Optics Mörkerkikare LN-NVB3 3x42 Night Vision

Artikelnummer: 1026230
10 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Vattentålig mörkerkikare av högkvalitet
LN-NVB3 har en förstoring på 3x och fungerar som en perfekt all-round-kikare i mörkret. Den har ett stort synfält och alla optiska linser är antireflexbehandlade vilket minimerar distorsion och ökar ljustransmission. Kikaren är vattentålig , har en gummiklädsel och stora knappar vilket gör att den blir bekväm och enkel att använda med handskar. Ögonmusslorna är snedställda vilket avlägsnar sidoljus och inget ljus släpps heller ut från kikaren vilket annars kan upptäckas av djur.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.