Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning Lupoled 1120 DMX Dual-Color

Lupo light LED-belysning Lupoled 1120 DMX Dual-Color

Artikelnummer: 1011298
12 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tvåfärgad LED-panel med hög CRI
Denna tvåfärgade LED-panel har en hög CRI (CRI>94) och är speciellt framtagen för fotografering, filminspelning och för tv-studios. Du kan enkelet själv ställa in vilken färgtemperatur (5600°K-3200°K) så att det passar i olika fotosituationer. Du kan även ställa in ljusstyrkan från 0 till 100%. Tack vare specialbatteriet kan du ha igång LED-belysningen på full styrka i hela tre timmar.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.