Bakgrund Gala pink 9037, 2,72x11m

Manfrotto Bakgrund Gala pink 9037, 2,72x11m

Artikelnummer: 44119
  • Lastolite byter namn till Manfrotto – samma produkter i ny förpackning! Skiftet sker successivt, produkter kan levereras med Lastolite- eller Manfrotto-förpackning
949 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Bakgrund Gala pink 9037, 2,72x11m
Studioklämma Svart/Orange medium 2 st
Bakgrundshållare 046MC Expan Med Metallkedja
2 528 SEK
Bakgrund Gala pink 9037, 2,72x11m
Fondkit 3 meter LA-1108
Enkelkrok 059 WM / Par
3 828 SEK
Bakgrundspapper är ett ekonomiskt och flexibelt bakgrundssystem. Att använda papper gör att du inte behöver oroa dig för smutsmärken, det är bara att rulla ut och riva av.
Manfrotto bakgrundspapper är av mycket hög kvalité, tillverkade av ett mycket kraftigt papper som inte reflekterar onödigt ljus.

OBS! Färgproverna på webben är inte helt överensstämmande med verkligheten.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.