Bakgrund ihopfällbar svart/vit 1,5x1,8m

Manfrotto Bakgrund ihopfällbar svart/vit 1,5x1,8m

Artikelnummer: 43128
  • Lastolite byter namn till Manfrotto – samma produkter i ny förpackning! Skiftet sker successivt, produkter kan levereras med Lastolite- eller Manfrotto-förpackning
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Dubbelsidiga bakgrunder i storleken 1,5x1.8m. Finns i 6 olika kombinationer i 12 olika färger.
Två bakgrunder i en. Mycket praktisk och användbar bakgrund. Denna bakgrund är rektangulär med rundade hörn och har ett starkt stålband insytt i kanten. Detta gör den självstagande så att de kan lutas mot vägg eller hängas eller fästas i hållare. Hopvikta är den ett platt paket i 1/3-storlek. Fodral medföljer.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.