Lätt och stabilt Nanopolestativ

Manfrotto Belysningsstativ Nanopole MS0490A

Artikelnummer: 1013326
  • Detta är ett lätt och stabilt Nanopolestativ på endast 1,07 kg
  • Stativets nedre del kan snabbt och enkelt tas av så att du istället får en handhållen ljusbom
  • Krok att fästa en sandsäck i
  • Ett höj- och sänkbart ben kan du använda stativet även på ojämn mark
749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Belysningsstativ Nanopole MS0490A
Super Clamp 035 Klämma
Tiltbart paraplyfäste med låsbar blixtsko
1 228 SEK
Belysningsstativ Nanopole MS0490A
Clamp Studioklämma 10 cm
Tilthuvud 026 Lite-Tite för blixt/belysning
1 297 SEK

Detta är ett lätt och stabilt Nanopolestativ på endast 1,07kg. Stativets nedre del kan snabbt och enkelt tas av så att du istället får en handhållen ljusbom. Detta stativ gör det möjligt för dig att fotografera i många olika miljöer och situationer. Med en krok att fästa en sandsäck i och ett höj- och sänkbart ben kan du använda stativet även på ojämn mark. Detta är med andra ord ett belysningsstativ som passar ypperligt vid fotografering i studio eller i fält.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.