Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bluetooth dongle Lykos

Manfrotto Bluetooth dongle Lykos

Artikelnummer: 1024213
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Manfrotto Bluetooth Dongle Lycos
Anslut din Lykos till din iPhone enkelt och trådlöst med denna bluetooth dongle. Det enda som behövs är Lykos Lights App eller Manfrotto Digital Director som båda finns för nedladdning via iTunes. Lykos Lights App kan även laddas ned via AppStore och har stöd för iOS 8 eller senare. Med denna app får du funktioner som nedtoningskontroll, färgtemperaturskontroll, inställninggrupper av LED-lampor samt scenkonfiguration.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.