Enbensstativ med fyra bensektioner

Manfrotto Enbensstativ MM290A4 aluminium 4-delat

Artikelnummer: 1021220
  • Kompakt och bärbart
  • Stativet har både 1/4"- och 3/8"-fäste för montering antingen direkt på kameran eller montering av stativhuvud
  • Endast 49 cm långt när det är hopfällt
509 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

4-delat enbensstativ i aluminium

Detta lätta enbensstativ har fyra bensektioner för att endast vara 49 cm långt när det är ihopfällt; kompakt och bärbart. Stativet har både 1/4"- och 3/8"-fäste för montering antingen direkt på kameran eller montering av stativhuvud. Komplettera gärna med ett tilthuvud med snabbplatta för att kunna fotografera i stående läge och snabbt montera på/av kameran. Med ett videohuvud kan du få en snabb och smidig lösning för mobil videoinspelning. Den gummerade benvärmaren och vinklade handledsremmen gör det både bekvämt och säkert att använda stativet.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.