Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Enbensstativ MPMXPROA3 aluminium 3-delat

Manfrotto Enbensstativ MPMXPROA3 aluminium 3-delat

Artikelnummer: 1037682
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Enbensstativ med Quick Power Lock

Ett enbenstativ med tre bensektioner, vilket gör det snabbt att montera upp samtidigt som de D-formade rören och Manfrottos QPL-lås säkerställer stabilitet. Enbensstativet passar perfekt till teleobjektiv och har en maxhöjd på 160 cm. En 3/8" och 1/4" kombinationsskruv gör det möjligt att montera enbensstativet direkt på kameran, objektivstödet eller via ett stativhuvud. För smidig hantering och möjligheten att snabbt montera av stativet från kameran eller objektiv kan det kompletteras med ett tilthuvud.

Fördelar:

  • QPL-lås
  • Endast 3 sektioner ger snabb hantering
  • 3/8" och 1/4" skruv för både stativhuvuden, kamera och objektivhållare.
  • D-formade ben för stabilitet.
  • Benvärmare i gummi för bra grepp.
  • Justerbar handrem
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.