Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Enbensstativ i kolfiber med Quick Power Lock

Manfrotto Enbensstativ MPMXPROC5 kolfiber 5-delat

Artikelnummer: 1030188
  • Quick Power Lock
  • Kolfiber
  • 1/4" och 3/8"
2 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

5-delat enbensstativ i kolfiber från Manfrotto

Ett enbensstativ underlättar hanteringen av långa tunga teleobjektiv och ger extra stabilitet där du inte får använda ett trebensstativ. Det är även användbart när du måste röra dig snabbt och byta position mycket

Fördelar:

  • Quick Power Lock
  • Kolfiber
  • 1/4" och 3/8"
     

Quick Power Lock

Quick Power Lock är ett smidigt lås som låser riktigt ordentligt runt stativbenen. Tack vare sin design är det ändå lätt att öppna och stänga, även av svagare händer eller med handskar mitt i vintern.

Kolfiber

Kolfiber är lättare än aluminium och blir inte lika kallt. Kolfiber rören tillverkas av flera lager vilket gör dom väldigt starka och tåliga.

1/4" och 3/8"

Du kan snabbt växla mellan 1/4" skruv för direkt montering av kamera eller 3/8" skruv för montering av stativhuvud med snabbplatta.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.