Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Enbensstativ Video MVMXPROC5 kolfiber 5-delat

Manfrotto Enbensstativ Video MVMXPROC5 kolfiber 5-delat

Artikelnummer: 1030192
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

5-delat enbensstativ i kolfiber med Fluidtech stativfot

Ett enbensstativ underlättar hanteringen av långa tunga teleobjektiv och ger extra stabilitet där du inte får använda ett trebensstativ. Det är även användbart när du måste röra dig snabbt och byta position mycket. Fluidtech stativfot ger extra stabilitet och flexibilitet.

Fördelar:

  • Quick Power Lock
  • Fluidtech stativfot
  • Kolfiber
  • 1/4" och 3/8"
     

Quick Power Lock

Quick Power Lock är ett smidigt lås som låser riktigt ordentligt runt stativbenen. Tack vare sin design är det ändå lätt att öppna och stänga, även av svagare händer eller med handskar mitt i vintern.

Kolfiber

Kolfiber är lättare än aluminium och blir inte lika kallt. Kolfiberrören tillverkas av flera lager vilket gör dom väldigt starka och tåliga.

Fluidtech Stativfot

Stativfoten består av tre fötter som ökar stabiliteten ytterligare för ditt enbenstativ. Foten kan låsas i vertikalt läge men fortfarade tilllåta panorering eller vara helt frikopplad för både tilt och panorerings-rörelser vilket gör det till ett smidigt enbenstativ för videofilmning. Benen kan fällas in vid transport.

1/4" och 3/8"

Du kan snabbt växla mellan 1/4" skruv för direkt montering av kamera eller 3/8" skruv för montering av stativhuvud med snabbplatta.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.