Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Handgrip smartphonehandtag för Twistgrip

Manfrotto Handgrip smartphonehandtag för Twistgrip

Artikelnummer: 1037062
  • Universal 1/4"skruv för enkel, stabil anslutning till TwistGrip
  • Högkvalitativt material, design och efterbehandling
  • Slank och praktisk form för enkel förvaring i fickan
449 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Handtag för Manfrotto Twistgripp

Manfrotto HandGrip är det perfekta tillbehöret för Manfrotto TwistGrip, den universella smartphone-hållaren och passar många olika tillfällen, både i social mediafotografering och för att ta bättre stillbilder och videoklipp på en högre teknisk nivå.

Fördelar

  • Slank och praktisk form för enkel förvaring i fickan
  • Ergonomisk gummiklädsel och bekväm handledsrem
  • Universal 1/4"skruv för enkel, stabil anslutning till TwistGrip
  • Snyggt utseende, bekväm känsla, otaliga applikationer
  • Högkvalitativt material, design och efterbehandling - Tillverkad i Italien

HandGrip kopplas snabbt och enkelt till TwistGrips bas via en 1/4" standardskruv. Med sitt ergonomiska gummigrepp och bekväma handledsrem är denna robusta lösning den perfekta smartphone-stabilisatorn och håller din telefon säkert så att du kan koncentrera dig på att fotografera och filma.

Utseendet och känslan matchar TwistGrip perfekt. Manfrotto HandGrip är helt tillverkad i Italien och aluminiumstommen av hög kvalitet garanterar perfekt stabilitet för alla smartphones.

OBS: Twistgripp för smartphone ingår ej!
 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.