Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraryggsäck Advanced BP-C1

Manfrotto Kameraryggsäck Advanced BP-C1

Artikelnummer: 1031884
  • Rymmer en spegellös kamera, 2-3 objektiv, ett litet stativ och personliga tillbehör
  • Stativhållare på sidan av ryggsäcken
  • Inbyggd väderskydd
  • Plånboksfack vid ryggen
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Kameraryggsäck Advanced BP-C1
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
1 508 SEK
Kameraryggsäck Advanced BP-C1
Väska för 2 DSLR-batterier
Väska Pee Wee Pixel Pocket Rocket
1 518 SEK

Manfrotto BP-C1 kameraryggsäck

Manfrotto Advanced Compact 1 kameraryggsäck är utformad för att passa din spegellösa, kompakta systemkamera med flera objektiv och några personliga tillhörigheter för en dags arbete.

Kapacitet

  • Spegellös-systemkamera
  • 2-3 objektiv beroende på storlek
  • Personliga tillbehör
  • Litet stativ

Manfrotto Protection System vadderat övre fack som passar kameror som SONY A7-serie, Fujifilm X-T-serien och liknande med 3-4 objektiv beroende på deras storlek. Avdelarna är fullt justerbara för att passa dina behov. Top-load designen gör det smidigt att komma åt din utrustning när du fotograferar och blixtlåset till detta fack är placerat på baksidan och nära kroppen där det är svårt att nå för obehöriga personer. Inuti finns också en dator/surfplatta-ficka i A4-storlek som rymmer en MacBook Air 13 "eller iPad Pro 12,9".

I det nedre facket med blixtlås kan förvara personliga tillhörigheter som en smörgås och en liten jacka. Utrustningen även nås genom en liten dragkedja på baksidan om du vill dra ut liten sak snabbt utan att sätta ner väskan. Kablar för mobilbatterier och hörlurar kan lätt passera genom dragkedjan under användning. Ryggsäcken har även ett stort antal interna och externa fickor för att organisera tillbehör eller små föremål. Elastiska sidofickor kan användas som en liten stativhållare men även för vattenflaska eller paraply.

Ett speciellt tåligt tyg används på den nedre delen för att motstå sönderrivning och repor. All externt tyg är vattenavvisande, men ett regnskydd ingår i händelse av riktigt ogynnsamma väderförhållanden.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.