Kameraryggsäck NX-BP grå

Manfrotto Kameraryggsäck NX-BP grå

Artikelnummer: 1026417
  • Rymmer systemkamera med monterat objektiv, två extra objektiv, 15,6" tums bärbar dator och övriga mindre tillbehör
  • Manfrotto Protection System skyddar din utrustning
  • Justerbara axelband och vadderad baksida för extra komfort
  • Snygg design gör att väskan funkar lika bra som kameraväska som vardagsväska
849 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kameraryggsäck NX-BP grå
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
1 167 SEK
Kameraryggsäck NX-BP grå
Väska för 2 DSLR-batterier
Fuktpåsar silica gel 50-pack
1 043 SEK

Smart och rymlig ryggsäck
Manfrotto NX är en bekväm och kompakt ryggsäck som fungerar lika bra för kamerautrustning som till vardaglig användning. Väskans nederdel har ett avtagbart vadderat fack för fotoutrustning som enkelt kan tas bort.

Kamerautrymmet har plats för en systemkamera med monterat objektiv, två extra objektiv samt andra tillbehör som exempelvis speedlight och LED-lampor medan den övre delen av väskan har gott om utrymme för personliga prylar. Det finns även plats för en laptop upp till 15,6" samt möjlighet att fästa stativ på väskan. Med flera lättåtkomliga fickor blir det enkelt att hålla ordning på små saker som exempelvis smartphone, plånbok, nycklar och pennor som annars lätt kommer bort i väskan.

Väskan har utrustats med Manfrotto Protection System som gör att din utrustning hålls säker och skyddad. Baksidan på väskan är vaddera för extra komfort och axelbanden är justerbara.

Kapacitet
En systemkamera med monterat objektiv, två extra objektiv, tillbehör som exempelvis speedlight och LED-lampor samt en laptop på upp till 15,6".

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.