Kameraryggsäck Pro Light 3N1-26 svart

Manfrotto Kameraryggsäck Pro Light 3N1-26 svart

Artikelnummer: 1030202
  • Rymmer 2 systemkameror med flera objektiv eller en Canon C100 med tillbehör och optik, 10" surfplatta och mindre tillbehör.
  • Utrustad med stativfäste och allvädersskydd.
  • Tre olika bäralternativ, alla med sina egna fördelar
  • Snabbåtkomst från sidan av väskan
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kameraryggsäck Pro Light 3N1-26 svart
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
2 308 SEK
Kameraryggsäck Pro Light 3N1-26 svart
Väska för 2 DSLR-batterier
Road Warrior Kit
2 618 SEK

Ryggsäck, sling och tvärremsryggsäck

3N1-26 är en smart ryggsäck med tre olika bärsätt, snabb åtkomst från båda sidorna och mycket utrymme.

Fördelar

  • Tre olika bärsätt
  • Kompakt
  • Snabbåtkomst från sidan
  • Stativfäste
  • Allväderskydd

Ryggsäck

En ryggsäck är behaglig att bära under långa perioder, då belastningen läggs på båda axlarna samt höftbältet. Perfekt när ryggsäcken är tungt lastad.

Sling

En slingryggsäck ger dig väldigt snabb tillgång till innehållet och 3N1 passar både höger- och vänsterhänta. Passar bäst när du vill ha snabb åtkomst till kameran utan att behöva ta av dig ryggsäcken.

Tvärrremssryggsäck

Remmarna är korsade över bröstet som ger ungefär samma avlasting som en vanlig ryggsäck, men den snabba åtkomsten ifrån en sling. Koppla loss ena remmen och sväng runt ryggsäcken när du vill komma åt din utrustning.

3N1-26

Väskan rymmer 2st DLSR hus med flera objektiv eller en Canon C100 med tillbehör och optik. Även utrustad med stativfäste och allvädersskydd och ett fack för 10" surfplatta.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.