Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraväska Advanced Messenger Pixi svart

Manfrotto Kameraväska Advanced Messenger Pixi svart

Artikelnummer: 1030520
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Manfrotto Advanced Messenger Pixi

Pixi är en väska anpassad till spegellösa systemkameror.

Fördelar:

  • Anpassad för spegellösa systemkameror
  • Fack för surfplatta
  • Vattenavvisande tyg
  • Inbyggt allvädersskydd

Med ett dedikerat fack för surfplatta, flexibla avdelare och fack för olika tillbehör klarar Advanced Messenger Pixi vardagen tillsammans med din spegellösa systemkamera. Tyget är vattenavvisande för att skydda mot fukt och sätter regnet in så har väskan ett inbyggd allvädersskydd att dra på.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.